Ponuda

Ponuda obitelji Štulec uključuje tri moderno opremljena apartmana kategorije tri zvjezdice. Svaki apartman ima vlastitu terasu sa sjedećom garniturom, suncobranom i pogledom na more te je uz svaki apartman osigurano parkirno mjesto. U dvorištu se gostima na raspolaganju nalazi roštilj i sjedeća garnitura od kamena u hladovini hrasta crnike, a pod zemljom starinski uređena konoba s arhivom autohtonih sorti vina i rakija. Zbog velike i uređene okućnice, apartmani su posebno pogodni za obitelji sa djecom.

"Narančasti" apartman

Apartman 1 je studio apartman veličine 30 m2. Apartman ima 2 ležaja i sofu na razvlačenje na kojoj može spavati jedna odrasla osoba ili dvoje djece. Opremljen je klimatizacijskim uređajem i televizorom sa satelitskim prijemnikom. Kuhinja je u potpunosti opremljena za kuhanje i od dodatnih uređaja posjeduje mikrovalnu pećnicu i toster. Kupaonica je opremljena tuš kadom. Apartman ima terasu veličine 12 m2 s pogledom na Zadarski kanal.

"Zeleni" apartman

Apartman 2 je studio apartman veličine 30 m2. Apartman ima 3 ležaja. Opremljen je klimatizacijskim uređajem i televizorom sa satelitskim prijemnikom. Kuhinja je u potpunosti opremljena za kuhanje i od dodatnih uređaja posjeduje mikrovalnu pećnicu i toster. Kupaonica je opremljena tuš kadom. Apartman ima terasu veličine 12 m2 s pogledom na Zadarski kanal.

"Žuti" apartman

Apartman 3 je veličine 60 m2 i nalazi se u potkrovlju kuće. Ima dvije spavaće sobe s ukupno 4 ležaja, dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu sa tuš kadom. U dnevnom boravku nalazi se sofa na razvlačenje na kojoj mogu spavati dvoje djece. Opremljen je klimatizacijskim uređajem i televizorom sa satelitskim prijemnikom. Kuhinja je u potpunosti opremljena za kuhanje i od dodatnih uređaja posjeduje električnu pećnicu, mikrovalnu pećnicu i toster. Apartman ima terasu veličine 25 m2 s pogledom na Zadarski kanal.

Konoba

Starinski uređena konoba smještena je pod zemljom i obiluje arhivom vina i rakija. Idealna je za bijeg od popodnevne žege i za kasnovečernja druženja uz karte i bevandu. Korištenje konobe gostima apartmana ne naplaćuje se dodatno.

Dvorište

Zbog velike i uređene okućnice, apartmani su posebno pogodni za obitelji sa djecom. Zelena i cvjetna okućnica idealna je za jutarnje ispijanje kave i popodnevno druženje nakon plaže. U dvorištu se gostima na raspolaganju nalazi roštilj i sjedeća garnitura od kamena u hladovini hrasta crnike. Korištenje roštilja gostima apartmana ne naplaćuje se dodatno.